Солдата-контрактника ЗСУ звинуватили в корупції через те, що той підробляв вантажником

Інцидент стався в Херсоні​.

Суд оштрафував чоловіка на 5100 грн і конфіскував зароблені 1500 грн. Про це журналіст Денис Бігус написав в Facebook. За даними журналіста, солдата притягли до відповідальності за те, що він «заробив нелегальний дохід» в 1500 гривень. Хлопець 10 днів підробляв вантажником.Окрім виписаного штрафу, суд ухвалив рішення конфіскувати у військового зароблені ним 1500 грн та оштрафувати на 5100 грн.

До суду звернулися представники Нацполіції, чоловікові інкримінували ч. 1 ст. 172-4 (порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Його дії назвали корупційними.

Обвинувачений визнав свою провину і попросив суворо не карати.

Рішення Херсонського міськсуду датовано 29 березня. 20 серпня на нього звернув увагу у Facebook журналіст Денис Бігус.

"Прокурор захистив економіку держави! І висунув вимогу визнати солдата винним. Суд, бл...дь, узагалі потужно поповнив скарбницю і ввалив військовому конфіскацію тієї півторашки і до того ж 5 тис. грн штрафу. Людині, яка пішла підробляти вантажником. Ось так виглядає не просто їб...ний стид, так виглядає сором, який і їб...ти погидуєш", – написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...