Смертельна ДТП у Індії: Серед загиблих українка (відео)

У результаті страшної ДТП водій та 1 українка загинула, двоє інших пасажирів, серед яких ще одна громадянка України направлені у місцеву лікарню м. Матхура, штату Уттар Прадеш.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Індійські ЗМІ.

Різдвяний ранок 25 грудня виявився трагічним для двох українок та їх супутників-індійців. В ДТП на Ямуна-Австостраді (Yamuna Expressway) смерть наздогнала двох пасажирів, серед них українка, та постраждало ще двоє пасажирів.

Як повідомляє видання timesofindia / indiatimes, загиблих було двоє і вони ідентифіковані як Богдана Кобалова (20 років) та Вайбхав Шарма (33 роки, з району Дургапурі, Шахдара, Нью-Делі), менеджер з Делійської розважальної компанії, яка організовує іноземних танцюристів та музикантів для весіль та інших розважальних і корпоративних заходів. Ще двоє потерпілих були визначені як 20-річна Марія Ігнатенко, яка також з України, та 34-річний Анкіт (повне ім'я якого ще не стало відоме поліції), родом з Джаджара, штату Хар'яна.

Скріншот з відео

Проте, коли Анкіта запитали про українських жінок, він заперечував, що він їх знає і відмовлявся їх впізнавати.

Кабір Каккар, директор K4World Entertainment, сказав: "Я взагалі не маю жодного уявлення про українських жінок... Вони були відомі Шармі, який є менеджером моєї компанії. Я також не знаю про Анкіта, він, здається, є другом Шарми ".

Каккар додав: "Я не маю жодного уявлення, чому Шарма поїхав у Канпур з іноземними громадянами або звідки він їх знав. Авто, очевидно, належить Анкіту".

Деякі сумніви викликає персона Марії Ігнатенко, яка відмовилася щось пояснювати, в результаті аварії вона отримала незначні травми ноги, заявили поліцейські. В той же час Анкіт має лише синці на нозі.

Скріншот з відео

Видання nyoooz в свою чергу повідомляє, що 2 українок направлялися в Нью-Делі після відвідування Тадж-Махала разом з їхнім, ймовірно, туристичним гідом та водієм, коли їх автівка протаранила роздільник автостради приблизно в 6 ранку біля віхи 123,5 км від юрисдикції поліції Махавана, округу Матхура. Водій Вайбхав Шарма, ймовірно втратив керування автівкою, бо заснув за кермом. Водій помер на місці аварії, Анкіт та дві українки були поранені. Всі жертви у непритомному стані були направлені до районної лікарні у Матхура.

Підвідомчий інспектор Капіл Шарма, який дістався першим до місця ДТП для порятунку, у телефонній розмові сказав:

"Схоже, що водій заснув і втратив контроль над автомобілем, оскільки не було жодних ознак будь-якого іншого транспортного зіткнення. Автомобіль потрапив в дільник".

Про загибель водія автівки та одної української громадянки підтверджує також офіцер поліції Адітья Шукла у інтерв'ю виданню ANI News. Він також підтвердив, що українка Богдана померла по дорозі у лікарню, а Анкіт та Марія наразі у місцевій лікарні Матхура.

Заступник голови поліції Алок Дубей сказав: "З Посольством України зв'язалися та сповістили з приводу аварії, оформляються посмертні документи на загиблих, а потерпілі перебувають у лікарні".

Спеціально для Патріотів України

Переклад: Марина Акрам (за матеріалами Індійських ЗМІ)


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...