Служити без матюків: Командування 43-го мотопіхотного батальйону привчає воїнів не вживати нецензурну лексику

Російські генерали вважають, що матюк є основою управління боєм, і чимало наших вихованих у радянському культурному середовищі генералів і начальників теж вважають, що без матюків підлеглі завдання не засвоюють, повторюють приклад російських колег. Про це у своєму блозі написав Юрій Бутусов, повідомляють Патріоти України.

"Я сказав, бля ..., всі голосуємо за партію Єдина Росія, бля ..., голосуємо всі за нього, єдиного представника, нах .., з цієї партії бля ...! Буде не так - мені до пиз.. ., бл ..., буду стояти біля урни, буду дивитися, сука, на кожен бюлетень! Завдання поставлене президентом нах ..!" Ось проводиться "агітація" за Путіна і його партію в російській армії, ось як малюються результати на фейкових виборах у фейковій російській недодержаві. Але я про культуру, про нас. Російська армія побудована на матюках, і ось ця незаконна вимога голосувати, з якою командир бригади звернувся до своїх підлеглих - звичайний метод спілкування в армії РФ, де до підлеглих ставляться як до бидла, і матюк є демонстрацією впливу начальства і приниження нижчих за званням", - зазначив журналіст.

"Російський генерал Лебідь говорив, що "матюк є основою управління боєм", і чимало наших вихованих у радянському культурному середовищі генералів і начальників теж вважають, що без матюків підлеглі завдання не засвоюють, повторюють приклад російських "колег". А ось командування 43-го мотопіхотного батальйону привчає наших воїнів служити і спілкуватися без матюків - і навіть більше того, штрафує матюкальників. Ось таке оголошення розміщено в штабі. На фото, зробленому військовослужбовцем батальйону, помітно, що хтось там щось дуже емоційно доводив комбату - в банці 200 гривень лежить! Дуже гідна поведінка і дуже гідний приклад. Сучасний офіцер - це людина високої культури. Не варто брати приклади з путінських недоумків, в Україні є чимало офіцерів, які задають нові стандарти культурного ставлення та поваги в колективі", - підкреслив Бутусов.

Джерело: Цензор.НЕТ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...