Служба - не завада: У Збройних силах України вибрали найкрасивішу жінку (фото)

Оголошено результати першого в історії Збройних сил України фотоконкурсу "Miss Military Fantasy".

Переможницею фото-конкурсу в 2018 році стала старший солдат Ольга Бенда, за яку віддали 16 203 голосів, пише "Бойовий бюлетень", повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку у соціальній мережі Facebook.

"Дорогі наші читачі! Перший в історії Збройних Сил України фотоконкурс “Miss Military Fantasy” – завершено. На сторінках Бойового бюлетеня “Народжені вільними” ми побачили 124 українські амазонки.
Жінка-мати, жінка-любляча сестра, закохана дружина і, звісно, жінка-воїн, – такими ми побачили обличчя наших бойових соратниць, які у лиху годину стали на захист України пліч-о-пліч з чоловіками. При цьому вони спромоглися не втратити притаманні саме жінкам риси, як жіночність, привабливість, чарівність і загадковість. Кожна з конкурсанток варта перемоги.
Для тих, хто голосував - було не просто визначитися і це ви, наші красуні, побачили у сповнених теплом коментарях до ваших фотографій.
Водночас адміністратори Бойового бюлетеня разом з вами отримали безцінний досвід у проведенні, досі незвичного, конкурсу. За вашими пропозиціями ми вдосконалимо порядок і умови проведення конкурсу. І цього року плануємо розпочати його зразу після відзначення Дня захисника України 14 жовтня.
Ми опублікуємо кожну учасницю з її рейтингами, але хочемо щоби всі знали – ви найкращі.
І, нарешті! Переможницею фото-конкурсу “Miss Military Fantasy” у 2018 році стала старший солдат Ольга БЕНДА, за котру віддали свої голоси 16203 наших читачів.
Щиро вітаємо Вас, Олю, з перемогою!!!", - пише Бойовий Бюлетень

Усі фото: facebook.com/Бойовий-бюлетень

Старший солдат Ольга Бенда работала поваром в 72-й бригаде им. Черных Запорожцев

Ольга родом з Вінниці. Пішла на службу 2016-го. Вперше потрапила на передову восени 2016 року під Авдіївку. Поранення у кінцівку отримала під час обстрілу позицій бригади. Через три дні їй ампутували ліву ногу у Дніпропетровському госпіталі. Перенесла ще п'ять операцій.

Ользі Бенді снарядом травмувало ногу 14 травня 2017 року

"Мені було соромно за них: хіба можна зраджувати Батьківщину, коли ворог стоїть, вважай, на порозі твого дому. Це стало однією з причин, чому я уклала контракт зі Збройними силами України на початку 2016 року. На той час мій син трохи підріс: Дімі виповнився рік і сім місяців; я залишила його під опікою бабусі, моєї мами",- розповідала вона в інтерв'ю "Цензору".

Старший солдат воювала під АвдіївкоюПісля реабілітації одружилась з гранатометником з 72-ї бригади Олексієм Бендою. Переїхала у столицю до чоловіка. Продовжує службу в ЗСУ. Прицює у військкоматі Святошинського району столиці.

У лютому Ольга вийшла заміж за товариша по службі Олексія Бенду"Чи пішла б я знову служити в армію, знаючи, що так обернеться? Без сумніву. Нехай я втратила ногу на фронті. Зате багато знайшла: зустріла коханого, надійного чоловіка і вірних друзів-побратимів. Знаєте, військове братство - це щось особливе, дуже міцне. У мирному житті таких відносин, напевно, не існує", - каже вона.

Усього на конкурс свої фото надіслали 124 українських жінок-військовослужбовців.

"Для тих, хто голосував - було не просто визначитися і це ви, наші красуні, побачили у сповнених теплом коментарях до ваших фотографій. Водночас адміністратори "Бойового бюлетеня" разом з вами отримали безцінний досвід у проведенні, досі незвичного, конкурсу.

Результати конкурсу на сторінках бойового бюлетеня “Народжені вільними”

Цього року конкурс почнеться відразу після відзначення Дня захисника України 14 жовтня.

У зоні бойових дій на Донбасі виконують бойові завдання 2 тис. жінок. В цілому учасниками АТО є понад 6 тис. жінок. Усього в ЗСУ проходять службу близько 25 тис. жінок, з них понад 3 тис. - офіцери. Крім цього, понад 31 тис. жінок працює в ЗСУ на цивільних посадах.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...