"Скрепи" у паніці: ВМС України і США проведуть спільні навчання в Чорному морі

Військово-морські сили Збройних сил України спільно з іноземними партнерами завершують підготовку до українсько-американських навчань "Сі Бриз-2017".

Масштабные учения военно-морских сил двух государств пройдут в Одесской и Николаевской областях.

Украино-американские учения "Си Бриз-2017" будут проходить с 10 по 23 июня. Их начало анонсировала пресс-служба Военно-морских сил Украины, сообщает "Диалог.UA".

"Военно-морские силы Вооруженных сил Украины совместно с иностранными партнерами завершают подготовку к украинско-американским учениям "Си Бриз-2017", проведение которых запланировано на 10-23 июля в северо-западной части Черного моря, в Одесской и Николаевской областях", - говорится в сообщении ведомства.
Кроме того, ВСУ продолжают переход на стандарты НАТО и, по словам генерала армии Украины, Степана Полторака, процесс проходит успешно. Об этом он заявил участникам международной конференции в Лондоне, посвященной украинским реформам.
"Мы значительно улучшили военно-полевую медицину и систему эвакуации, создали сеть военных госпиталей и организовали учения шести батальонов ВСУ по стандартам Альянса", – сказал министр обороны.
Он сообщил, что в настоящий момент вооруженные силы страны насчитывают 250 тысяч человек и еще 130 тысяч мощного оперативного резерва.
Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...