Скандал: На "Співочому полі" в Києві працівники погоріли на продажах підробних квитків (відео)

Аферу випадково розкрив відвідувач-правоохоронець, який швидко з'ясував, що продавали фальшиві квитки по 30 гривень не лише йому і не тільки з однієї каси.

На "Співочому полі" в Києві працівники погоріли на продажах підробних квитків. На однакові серійні номери вхідних документів звернув увагу поліцейський, який разом із родиною прийшов на виставку тюльпанів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Лейтенант Володимир Коричук віджартовується, що навіть у вихідний день його переслідує улюблена робота. Правоохоронець швидко з'ясував, що продавали фальшиві квитки по 30 гривень не лише йому і не тільки з однієї каси. Однак і після того, як вибухнув скандал, працівники тодішньої зміни не відсторонені від роботи. Тепер квитки видають правильні, але коментувати будь-що в касах не хочуть. "У нас є організатор, нехай вона вам пояснює", - сказали там.

Керівництво переконує, що про аферу самі щойно дізналося з інтернету, бо вчора на місці не було присутнє. Тож просить час, аби розібратися в ситуації. Мовляв, саме тому ще нікого не відсторонювали – службова перевірка тільки планується. Тим часом офіційне розслідування вже почали правоохоронці. І вже кажуть, що прибулим на виклик колегам працівники парку пропонували 5 тисяч гривень хабара, аби не давати хід цій справі. У поліції просять киян, які зберегли квитки з відвідин виставки, переглянути їх номери, і якщо ті збігаються – повідомити про це слідчих.

Кореспондент ТСН Іван Гребенюк

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...