"Штаб блокади" непідконтрольних територій" кинув заклик збиратися у великі конвої (відео)

Про це заявив один з організаторів блокади нардеп від "Самопомочі" Семен Семенченко.

Скріншот з відео"Штаб блокади" непідконтрольних територій попросив своїх прихильників збиратися у Харкові і формувати там великі конвої.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив один з організаторів блокади нардеп від "Самопомочі" Семен Семенченко.

Він підтвердив, що усіх затриманих "блокадників" відпустили.

"Всі ті, хто хоче їхати до нас допомагати, збираємося в Харкові, формуємо великі конвої, проїжджаємо, тому що досі затримують на блокпостах, не пропускають. Але є одне "але" вранці з усіх офіційних сайтів зникло повідомлення про те, що офіційно зареєстрована зброя буде забиратися. Вони зрозуміли, що не можуть через офіційну зброю затримувати", - сказав він.

Семенченко додав, що на Майдані у Києві о 19.00 будуть збиратися люди, щоб вирішувати "що далі".

Як відомо, у поліції Донецької області заявляють, що всі затримані "блокадники" були відпущені, жоден з них не мав тілесних ушкоджень.

У понеділок ввечері співробітники Служби безпеки України затримали в зоні проведення антитерористичної операції 43 людини зі зброєю.

Підставою для затримання стала відмова здати зброю.

"Ми нікого не штурмуємо, проводяться контрдиверсійні заходи", - прокоментувала речник СБУ Олена Гітлянська заяву "Штабу блокади торгівлі з окупантами" про нібито штурм їхнього редуту на станції "Кривий Торець".

У відеоповідомленні, опублікованому в Фейсбуці на сторінці "Штабу блокади торгівлі з окупантами" в понеділок, було зазначено, що редут на залізничній станції "Кривий Торець" в смт Щербинівка Торецької міськради Донецької області захоплений співробітниками Служби безпеки України та Корпусу оперативної раптової дії (КОРД) Національної поліції.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...