Шокуюче жорстоке вбивство під камерою спостереження (відеодоказ)

На Одещині злочинець, колишній однокласник жертви зарізав 24-го хлопця при свідках і прямо перед камерою спостереження.

Скріншот з відео

Про це повідомляє ТСН. Злочин скоїв колишній однокласник жертви Валерій Булгар при свідках і прямо перед камерою спостереження.

Відеозапис тепер є головним доказом у кримінальній справі.

Нападник потрапив ножем в шию, живіт і між ребер потерпілому. Поранений намагався сісти в свою машину, проте свідки під руки повели його в інше авто і зникли. У лікарні, до якої 20 кілометрів, вони з'явилися через півтори години - вже з мертвим тілом.

Медики нарікають, що якби хлопця привезли відразу, його можна було б врятувати.

"Всі ці хлопці зовсім нетверезі. Легені повільно кров'ю сходять, це не пошкодження аорти, яка три-чотири хвилини - і людини немає. Тут десятки хвилин, могли б врятувати, якби вчасно доставили", - заявив патологоанатом Андрій Думітраш.

Причину затримки поки з'ясувати не вдалося, тому що нападник в бігах, а свідки ні з журналістами, ні з селянами не спілкуються.

У поліції кажуть, що їх вже допитали, однак мотиви злочину так і не зрозуміли. "Що стало мотивом, жоден зі свідків пояснити не може. Найімовірніше, це просто зловживання алкоголем", - припускає міліціонер В'ячеслав Дерменжі.

Директор клубу і друг загиблого, щоб відновити картину злочину, передивився всі відео та поговорив з охоронцем.

"Свої хлопці, односельці, хтось приніс випивку, сиділи, відпочивали, нічого, ніяких підозр не було. І ось раптом це сталося", - розповів товариш загиблого Георгій Наліма.

Батько жертви Микола Александров є керівником відомого танцювального ансамблю "Опікунца". Він каже, що з підозрюваним у вбивстві добре знайомий.

"Особисто у мене з ним ніяких конфліктів не було. Чутки йдуть по селу, що в останній момент він сказав синові: десять у мене є, ти будеш одинадцятим", - зазначив він.

У поліції такі чутки спростовують - у справах про вбивство хлопець не проходив, однак потрапляв в поле зору правоохоронців у зв'язку з наркотиками. Однак люди в селі все одно стурбовані. "Людина, яка скоїла цей злочин, зникла, оголошена в розшук, але його не можуть знайти", - пояснив сільський голова Михайло Куванжі.

Фотографії Булгара, якого розшукують за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, розвішані по всьому району. Попереджені і прикордонники, адже поліція побоюється, щоб хлопець не втік до родичів в сусідню Молдову.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...