Щоб не дивувалась, де подівся чоловік: У Саудівській Аравії жінкам будуть повідомляти про розлучення СМС-ками

Нове законодавство набуде чинності з 6 січня. Раніше чоловіки могли розлучитися з дружинами і не повідомляти їх про це.

У Саудівській Аравії почнуть оповіщати жінкам про розлучення за допомогою смс-повідомлення. Раніше чоловіки могли розлучитися з дружинами і не говорити їм про це. Нове законодавство набуде чинності з 6 січня. Про це повідомляє Bloomberg, інформують Патріоти України.

"Закон гарантує, що права жінки при розлученні будуть дотримані", - розповіла юрист Нісрін аль-Гамді.

Цей черговий крок поступового розширює прав жінок в країні в рамках програми Vision 2030 яку проводить наслідний принц Мухаммед бін Салман. За його ініціативою, в Саудівській Аравії жінкам дозволили водити авто і заходити на стадіони. Також в країні вперше за 35 років дозволили кінотеатри.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...