Що спіткає субсидії після опалювального сезону

За результатами завершення опалювального періоду субсидії переглянуть.

Під час цього опалювального сезону перерахунок субсидій відповідно до підвищення пенсій вже не буде.

Про це заявив радник віце-прем'єр-мініcтра Павла Розенка Василь Шевченко в інтерв'ю "Голос Столиці", передають Патріоти України.

"З субсидіями, згідно з відповідними змінами стандартів, фактично коригування ніякого не буде, оскільки на опалювальний період всі ці субсидії вже встановлені. Єдине, що вони будуть коригуватися вже в наступному році, і виплати по субсидіях будуть додатково, взагалі по країні виросли на 44 %, тобто кількість сімей зросла на 44%, і всього на субсидії буде витрачено 64,3 мільярди", - пояснив він.

Переглянуть субсидії після закінченню опалювального сезону.

"Ні, це вже за результатами завершення опалювального періоду. Ясно, що відповідні поправки повинні відбуватися у тих випадках, коли люди будуть отримувати відповідні зміни доходів, і ці зміни доходів можуть впливати вже на призначення на наступний період або на той період, коли людині необхідна підтримка відповідно на неопалювальний період чи ні", - сказав Шевченко.

При цьому він запевнив, що разючої різниці в нових сумах не буде.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...