Що остудить "гарячі голови" в Кремлі і змусить припинити війну, - народний депутат

Свою думку висловив координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат України (фракція "Народний фронт") Дмитро Тимчук.

Дмитро Тимчук Тільки "серйозна військова допомога" Україні з боку Заходу і, перш за все, США може "остудити гарячі голови в Кремлі" і змусити Росію припинити агресію проти України.

Таку думку висловив координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат України (фракція "Народний фронт") Дмитро Тимчук.

Відповідаючи на запитання про головну умову виведення російських військ з території України, він сказав: "Якщо США надаватимуть Україні більш серйозну військову допомогу, зокрема, летальне озброєння, то тут ми можемо говорити не лише про практичну допомогу нашій армії в плані зміцнення її бойових можливостей, але перш за все про військово-політичний сенс такого рішення. У цьому випадку Путін буде розуміти, що Україна бореться з ним не наодинці, а в військовому союзі, що за нею стоїть військова міць західних держав, в тому числі єдина в світі наддержава".

"Якщо це не остудить гарячі голови в Кремлі, тоді їм уже нічого не допоможе", - зауважив Тимчук.

У цьому контексті він зауважив, що економічні санкції проти Росії - "питання другорядне", оскільки російська економіка має запас "підшкірного жиру", а кремлівська пропаганда вміло перенаправляє невдоволення громадян з власної влади на Захід і Україну.

"Посилення нашої армії - це той сигнал, який розуміє Путін. А Путін, як ми знаємо, розуміє лише мову сили", - підкреслив нардеп.

"Якщо він зрозуміє, що Захід готовий допомагати в тому, щоб знищувати його солдатів на Донбасі, то, мені здається, це набагато сильніше вплине на стратегію Кремля, ніж розмови про продовження санкцій, тим більше персональних санкцій, які в Росії, схоже, взагалі нікого не цікавлять", - заявив Тимчук.

Відповідаючи на запитання "Обозревателя", чи нададуть США летальну зброю Україні, він визнав: "У мене є великі сумніви". "Але якщо нічого не робити, нічого і не зробиться. Я спілкуюся з представниками американської сторони, які вивчають питання про надання Україні летальної зброї. Зрозуміло, що давати її нам просто обов'язково, вона нам життєво необхідна. Тому я сподіваюся, що всі наші зусилля увінчаються успіхом".

У цьому контексті нардеп нагадав про нещодавній візит президента України в США. За його словами, зустріч Петра Порошенка і Дональда Трампа продемонструвала, що "Україна не байдужа американському президентові", тому "у нас є надія на те, що американці посилять допомогу".

Джерело: "Обозреватель"

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...