Що дозволять українцям в Європі і що залишиться недосяжним після введення безвізу з ЄС

Чи можна буде вчитися, працювати,відпочивати і як досягти бажаного.

Безвизовый режим с ЕС, который может вступить в силу уже 11 июня 2017 года, не даст украинцам права устроиться даже на краткосрочную работу, однако откроет ряд других новых возможностей.

Нововведение позволит гражданам Украины искать работу на территории Евросоюза: ездить на собеседования, напрямую общаться с работодателем, познакомиться с условиями работы в компании.

Подписанный договор о найме на работу в ЕС впоследствии будет являться аргументом для выдачи рабочей визы, без которой трудоустройство невозможно.

Кроме того, украинцы смогут искать партнеров по бизнесу, обмениваться опытом, участвовать в профильных мероприятиях.

Также безвиз позволит учиться в ЕС в рамках краткосрочных программ сроком не более 90 дней (короткие стажировки, курсы, семинары, участие в научных конференциях). Однако для длительного обучения придется оформлять визу.

Помимо этого, граждане Украины получат возможность ездить на уикенды, концерты, выставки, музыкальные и театральные фестивали, футбольные матчи, пляжный отдых, навещать друзей и родных.

6 апреля Европейский парламент проголосовал за введение безвизового режима для граждан Украины. Решение поддержал 521 европарламентарий, против - 75, 36 депутатов воздержались.

26 апреля предоставление Украине безвизового режима было одобрено послами стран Европейского союза.

Джерело: "Новое Время"

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...