Шалені гроші для "гібридів", або Як заробляють і відпочивають на єдиному курорті "ДНР" (відео)

Селище Сєдово - єдиний курорт в Донецькій області.

Стоп-кадр з відео

У мережі показав, як відпочивають в селищі Сєдово - єдиному курорті в Донецькій області. Відповідне відео було опубліковано на каналі "Громадського ТБ Донбасу" в YouTube, передають Патріоти України.

"Відстань від Донецька до селища Седово - близько 140 км, дорога обійдеться приблизно в 300 рублів, якщо добиратися на автобусі, це близько 150 грн. На авто - 1400 руб. (близько 700 грн)", - сказано в сюжеті.

На в'їзді в селище стоїть блокпост, де у людей перевіряють документи і записують телефонні номери.

Альтернативних місць для відпочинку у місцевих жителів немає. Хоча в Седово не найкращі умови - житло коштує від 500 до 3000 руб. (Від 250 до 1500 грн) на добу.

Відео: Відпочинок в Донецькій області (youtube.com/Громадське ТБ Донбасу)

"Більше нікуди, єдиний курорт в Донецьку. Тут дорого, 10-ку витратив за два тижні", - розповідає один з туристів.

"Мало куди сходиш. І о 10 годині закривається все", - каже другий.

Заклади в селищі не працюю через комендантської години. З визначних пам'яток - ринок і море. У порівнянні з Донецьком ціни на продукти тут завищені в два рази.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...