Рухома фортеця на електриці: У США на базі Tesla Model S створили найшвидший в світі бронеавтомобіль

Американська компанія Armormax випустила броньовану версію електричного ліфтбека Tesla Model S.

Компанія Armormax з США створила найшвидший в світі броньований автомобіль, зібраний на базі електромобіля Tesla Model S.

Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі видання ArmorMax, повідомляють Патріоти України.

Броньований електрокар став важчим базової моделі на 250 кг. Важить Tesla Model S 2289 кг.

До 96 км/год електромобіль розганяється за 2,3 сек., максимальна швидкість становить 250 км/год, а максимальний запас ходу на одній зарядці перевищує 400 км.

Інженери з Armormax розповіли, що повністю відмовилися від сталі при бронюванні машини.

Кузов новинки посилений особливим волокном, завдяки чому може витримати влучення в корпус куль великокаліберної зброї. Такому посиленню піддалися дах, двері, підлога і стійки Tesla Model S.

Фахівці домоглися підвищення міцності кузова за рахунок ламінованого синтетичного волокна і особливого балістичного сплаву, який до цього піддавався термічній обробці.

Вікна Tesla Model S оснастили багатошаровим оргсклом і ламінованим полікарбонатом.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...