Російський маразм переплюнув "совковий": Тренд 2018-го в РФ, - російський соціолог (відео)

Те, чим зомбували радянських людей в період СРСР навіть порівняти не можна з теперішнім російським зомбуванням.

Російський соціолог і публіцист Ігор Ейдман вважає, що в РФ тренд 2018 року - навіть не гармати замість масла, а телевізійні байки про міфічні непереможні ракети замість масла. Про це пише эксперт в Facebook, передають Патріоти України і продовжують мовою оригіналу.

Россия перещеголяла "совок" (Союз Советских Социалистических Республик), все успехи — фейковые, написал эксперт в Facebook.

За словами аналітика, в країні не тільки благополуччя, а навіть брязкання зброєю - фейкове.

"Тренд года — даже не пушки (ракеты) вместо масла, а телевизионные байки о мифических непобедимых ракетах вместо масла… Телекартинка полностью заменила реальность. Постмодернистский милитаризм рулит", — зазначив автор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...