Російська оперна співачка Марія Максакова викладатиме вокал в українському виші (фото, відео)

Марія Максакова також заспіває на святковому концерті до Дня Незалежності.

Максакова викладатиме академічний вокал. Фото: Facebook

Російська оперна співачка Марія Максакова викладатиме академічний вокал у Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв України. Вона вже підписала контракт з ректором Академії Василем Чернецем. Про це Максакова повідомила на своїй сторінці в Фейсбуці, розмістивши відповідний прес-реліз.

- Упевнений, що незабаром ми будемо говорити вже про цілу "школу Максакової", - заявив ректор.
Марія Максакова - російська оперна співачка, колишня солістка Маріїнського театру, колишня депутат Держдуми. У грудні 2016 роки переїхала до Києва разом з чоловіком, екс-депутатом Держдуми Денисом Вороненковим. 23 березня 2017 року Вороненкова застрелили в центрі Києва. Замовник вбивства до цих пір не знайдений. У Максакової є троє дітей: син і дочка від колишніх відносин і однорічний син Іван від Дениса Вороненкова.
З кінця 2016 року по березень 2017 Максакова викладала вокал у Російської академії музики імені Гнесіних. Згідно з офіційною версією, її звільнили за прогули. У Росії Максакова працювала в статусі старшого викладача, а в українському вузі її відразу взяли в доцентом.

Також Максакова повідомила, що виконає дві пісні на святковому концерті, присвяченому Дню незалежності України.

Нещодавно у інтерв'ю каналу 1+1 Оперна співачка та вдова убитого російського депутата Марія Максакова розповіла, що вчить українську мову і запрошує усіх розмовляти з нею тільки українською.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...