РФ готується до наступу на материкову Україну, - генерал (аудіо)

Генерал-лейтенант, колишній заступник начальника Генштабу України Ігор Романенко заявляє, що накопичене озброєння окупанти готують саме як засіб агресії проти України.

РФ перекидає зброю в окупований Крим / фото УНІАН

Перекидаючи в Крим нову зброю, Росія готується не до оборони, а до наступу на материкову Україну, вважає генерал-лейтенант, колишній заступник начальника Генштабу України Ігор Романенко. Таку думку він висловив в ефірі Радіо Крим.Реалії, повідомляють Патріоти України.

"Наскільки я знаю, у Феодосію до кінця року планують завезти ще один дивізіон комплексів ППО С-400. Застарілі літаки Су-24 та Су-25 міняють на Су-30, на Чорноморський флот також переводять більш досконалі судна. Характер навчань, які росіяни проводять на морі й на півночі Криму, свідчать про те, що накопичене озброєння вони готують саме як засіб агресії проти України", – зазначив військовий експерт.

Насколько я знаю, в Феодосию до конца года планируют завести еще один дивизион комплексов ПВО С-400. Устаревшие самолеты Су-24 и Су-25 меняют на Су-30, на Черноморский флот также переводят более совершенные суда. Характер учений, которые россияне проводят на море и на севере Крыма говорят о том, что накопленное вооружение они готовят именно как средство агрессии против Украины», – зазначив військовий експерт.

За словами командувача ППО і ВПС Південного військового округу генерал-лейтенанта Віктора Севостьянова, з'єднання Збройних сил Росії в Криму лідирують за оснащеністю нової і модернізованої авіатехніки.

Крім того, в розпорядження російської армії на півострові незабаром повинен надійти новий зенітно-ракетний комплекс С-400 "Тріумф". За попередньою інформацією, його розмістять під Феодосією.

Росія в березні 2014 року після введення військ анексувала український Крим, організувавши "референдум" з його самовизначення. Самопроголошена кримська влада заявила, що 96,77% висловилися за приєднання Криму до Росії. 18 березня в Кремлі був підписаний так званий "договір" про прийняття до складу РФ Криму і Севастополя. Країни Заходу не визнають анексію Криму і ввели ряд економічних санкцій проти РФ.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...