Ресурси черпає з держдотацій та монопольного підвищення цін: Головний куровод України скуповує потужності в Європі

"Миронівський хлібопродукт" є найбільшим виробником курятини в Україні.

Агрохолдинг Миронівський хлібопродукт (МХП) планує збільшити земельний банк до 550 тис. га через три-п'ять років. Про це йдеться в опублікованому на сайті нефінансовому звіті холдингу за 2016 рік, передають Патріоти України згідно інформації на Інтерфакс-Україна.
У планах агрохолдингу до 2023 року придбати м'ясопереробні потужності в країнах ЄС і Великобританії, а також збільшити присутність на ринках продуктів харчування з високою доданою вартістю.
Миронівський хлібопродукт (МХП) - найбільший виробник курятини в Україні. За оцінками самої компанії, вона займає 55% українського ринку курятини. Агрохолдинг також займається виробництвом зернових, соняшникової олії, продуктів м'ясопереробки. На українському ринку МХП представлений брендами Наша Ряба, Легко, Бащинский та ін.
Чистий прибуток МХП в 2016 році склала $69 млн проти чистого збитку в $113 млн в 2015 році. Виручка зросла на 7% - до $1,1 млрд.
МХП має намір придбати третій завод в Європі для виробництва м'ясних напівфабрикатів. У 2016 році компанія запустила завод по переробці м'яса птиці в Нідерландах, інвестиції в проект склали $3,5 млн. А в березні 2017 року МХП відкрив підприємство з переробки м'яса птиці в Словаччині.
Також, компанія Миронівський хлібопродукт витратила на оновлення своїх виробничих потужностей нараховані в січні-червні 2017 року 890 млн грн дотацій.
Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...