Реально унікальна подія: За добу в російському Омську нікого не вбили

У звітах поліції також загиблих немає – за добу по них проходять тільки крадіжки.

В Омській області постійно пропадають люди / фото varlamov.meМинула середа, 26 жовтня, ознаменувалася для омських правоохоронних органів вкрай рідкісною подією – в місті та області нікого не вбили. Ні в одному зведенні не зафіксовано загиблих омичів, які могли померти з неприродних причин. Про це повідомляють Патріоти України згідно інформації на «СуперОмск».

«Загиблих у наших зведеннях за минулу добу не значиться. У звітах поліції також загиблих немає – тільки одні крадіжки», - зазначає старший помічник керівника СУ СКР по Омській області Лариса Болдінова.

Зазначимо, що слова силовиків все ж не означають, що за минулу добу не сталося тяжких злочинів. В Омській області постійно пропадають люди, б'ють перехожих, а грабують магазини. Однак про забрані омичами життя своїх земляків нічого не відомо.

Населення міста Омська становить близько 1,2 млн чоловік. Він розташований на південно-заході Сибіру біля злиття річок Іртиш і Омь, а також межує з Казахстаном.

Місцеві ЗМІ постійно повідомляють про жорстокі злочини та події, в тому числі вбивства і всіляке насилля.
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/russianworld/2209716-vkray-ri...

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...