Реалії "Кримнашу": Севастопольці скаржаться на гірку долю

Жителі Севастополя почали скаржитися на "понаїхавших" до Криму росіян.

Користувач Kosstik на своїй сторінці в Твіттері розмістив скріншот з міського форуму, в якому севастопольці поскаржилися на росіян, повідомляють Патріоти України.

«Понаехало реально их валом, лезут куда не попадя, то на форуме учат нас, как нужно за 5 копеек трудиться без выходных, то жилье скупают и создают ажиотаж, но то, что они скупают и нашим детям не светит тут купить», - пишет один из пользователей. Он посмеялся над российскими туристами, но в то же время отметил, что из-за приезжих жителям города теперь негде купаться.

По его словам, он даже показывал туристам, как нужно спускаться со скал Феолента, однако с каждым днем места для отдыха было все меньше, и ему пришлось уплывать за скалы примерно двести метров, чтобы отдохнуть в одиночестве.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...