"Распятых мальчиков" чи "снегирей" було мало: Черговий "шедевр" про СБУ

Здавалося б, після "распятых мальчиков" та "снегирей" нас важко здивувати. Але "привид комунізму" надихає і донині.

«Привиди комуністів» надихають на фейки.

Українці вже звикли до того, що російська пропаганда – це один цілковитий фейк. Здавалося б, після «распятых мальчиков» та «снегирей» нас важко здивувати. Але «привид комунізму» надихає і донині. Саме тому спецслужби РФ не залишають спроб потішити українців новою порцією брехні.

Черговий «шедевр» видала нещодавно така собі Ірина Попова, лідерка руху «форум порятунку Маріуполя». До речі, до створення цього псевдоутворення причетні комуністи з тимчасово окупованої Донеччини. За словами Попової, у Маріуполі створюється дитячий бойовий підрозділ, що займатиметься диверсіями у разі здачі міста російським загарбникам.

Пані Ірино, ви все не так зрозуміли. Ваші куратори вас дезінформували. Насправді, СБУ готує дивізію пілотів-камікадзе. У час «Ч» у небо підніметься тисяча літаючих тарілок, збудованих за кресленнями космічного корабля, що розбився в Розуелі. І ось вже тоді настане Армагедець. Як Вам такий сюжет?

Завжди ваша, #СБУ

P.S. Запрошуємо Ірину Попову у гості! Радо вислухаємо її свідчення про посібництво терористичним угрупованням т.зв. «ДНР/ЛНР» та обговоримо погляди на виховання молоді.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...