Раптово: У РФ вирішили позбутися улюбленої ведучої Путіна

Ведуча новин програми "Время" на російському "Першому каналі" Катерина Андрєєва перестала вести передачу у вечірній прайм-тайм. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу, передає "Лента.ру", повідомляють Патріоти України. Її місце посів Кирило Клейменов, заступник гендиректора каналу, який курирує інформаційні програми.

Андрєєва і Віталій Єлісєєв будуть віщати на інші годинні пояси, а також вийдуть в ефір з суботніми випусками "Время" у всіх зонах мовлення "Першого каналу". У прес-службі Першого каналу Російській службі "Бі-бі-сі" підтвердили, що така заміна дійсно відбулася, але вона носить тимчасовий характер. Причина заміни ведучого в одній з найпопулярніших програм на російському телебаченні — зміна формату новин.

На "Першому каналі" пояснили, що з 19 лютого "Время" виходить в новій студії, а ведучі будуть не просто повідомляти новини, але і "взаємодіяти з графікою, переміщаючись по студії". Фото: Катерина Андрєєва (cosmo.ru) Нагадаємо, що Андрєєвої 56 років, вона стала ведучою програми "Время" більше двадцяти років тому, в 1997 році, і з тих пір є одним з облич телеканалу.

Фото: Катерина Андрєєва (cosmo.ru)

Чутки про відхід Андрєєвої ходили вже пару місяців, стверджують джерела. Проте складнощі з роботою в кадрі нової студії - лише одна з причин. Друга причина - це складні стосунки з головним директором телеканалу Костянтином Ернстом, запевняє один із співрозмовників "Бі-бі-сі". У 2009 році ЗМІ повідомляли, що гендиректор вже приймав рішення звільнити Андрєєву.

"Однак, коли інформація дійшла до Володимира Путіна, то він скасував ці рішення і було все повернеться на круги своя. Андрєєва його улюблена ведуча", - сказав він.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...