Раби Москви: Депутати Одеської міськради оскандалились зі своїм новорічним корпоративом (фото)

Депутати шокували українців: провели новорічний корпоратив в комуністичному стилі, переодягнувшись в піонерів.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінки Olexander Vinnitskiy та Сергія Стерненко у соціальній мережі Facebook.

"А ось вам трохи фотографій з депутатського корпоративу "Довєряй Дєлам" (партія Труханова, міського голови Одеси).
Тепер стає зрозуміло, чому вони так хотіли повернути назви комуністичним діячам замість загиблих воінів російсько-Української війни, проспекту Героїв Небесної Сотні та визначних діячів України.
"І Гєна такой маладооой, і юний Бриндак впєрєді!"

Щиро дякую Ірині Куценко за публікацію цієї чудової фотографії з "піонерами Труханова", пише активіст.

Відомий активіст Сергій Стерненко зазначив, що серед депутатів міськради в піонера вбрався і секретар міськради Олег Бриндак, який вносив проект рішення про скасування декомунізації.

"Та ж історія, де прокуратура і СБУ не виявили складу злочину. Від таких осіб не можна і не варто чекати розумних рішень, рішень на користь городян і в інтересах суспільства. Тому що вони - ностальгують по репресіям і тоталітаризму, які випадково мають українські паспорти. тому що для них поки не можна тут вільно користуватися другим - паспортом з двоголовим мутантом. Раби Москви ", - підкреслив Стерненко.

Також на фото потрапила і скандальна екс-регіоналка, депутат Ірина Есіновіч, яка раніше показала середній палець журналістам на камеру прямо під час засідання міськради.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...