Путіна може спіткати доля президента Судана і Слободана Мілошевича

Якщо буде доведено з найвищим стандартом "поза всяким сумнівом", що президент РФ Володимир Путін прямо причетний до вбивства сотень мирних людей, які летіли у Боїнгу МН-17.

Якщо буде доведено з найвищим стандартом доказування "поза всяким сумнівом", що президент Російської Федерації Володимир Путін прямо причетний до вбивства сотень мирних людей, які летіли у Боїнгу МН-17, то це безперечно означатиме, що справа має бути предметом розгляду Міжнародного кримінального суду в Гаазі. І наслідки можуть бути такі ж самі, які були з королем Судану* і Слободаном Мілошевичем.

Але повторююся, тільки якщо будуть такі докази вини і буде доведено, що це було зроблено навмисно.

Випадки засудження керівників держав були тоді, коли була перемога над режимом, скажімо, над нацистським, коли був Нюрнберзький процес. В іншій ситуації, коли б віддали під суд керівника однієї з наддержав - такого не було в принципі.

Є розслідування, якщо у розслідування є факти і докази, тоді так має бути. Я думаю, що треба дочекатись розгляду.

*Омар аль-Башир, 7-й президент Судану якого звинувачують у кількох військових злочинах і етнічних чистках. У 2009-2010 роках Міжнародний кримінальний суд видав кілька ордерів на його арешт. Одноосібно керує країною з 1989 року.

Євген ЗАХАРОВ


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...