Прислуга, коні, зради і синяки: Як живуть дружини футболістів збірної України

Чи справді така вже Dolce Vita (солодке життя, іт.) у коханих супутниць життя відомих українських футболістів.

Програма "Секретні матеріали" дослідила, чи таке вже Dolce Vita у коханих відомих українських футболістів. Дружини Шовковського, Бойка, Селезньова, колишні Алієва і Тимощука – як їм живеться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Youtube.

Алла Селезньова у своєму будиночку на тисячу квадратних метрів змушена користати з послуг прибиральниці. "Інакше я б цілий день тільки прибирала". А ось готувати дружина Євгена Селезньова береться сама, позаяк у неї, сина Руслана та чоловіка різне меню.

До слова, дитина вміє добряче шокувати батька своїм спортивним вибором. Руслан то на воротах у футболі полюбляє стояти, то жити не може без... хокею після перегляду серіалу про хокеїстів.

Шопінг тільки не в Україні. У Парижі гуляти та закуповуватись обновками – саме те. На балансі сім'ї Селезньових водій, проте Алла і сама не проти покерувати улюбленим авто Range Rover – уже 4-м поспіль у неї цієї марки.

Любить дівчина і поспівати для душі. "Я розумію, що могла б хоч зараз з моїм чоловіком зняти кліп". Але зробити музичну кар'єру – це несумісно з турботами про сім'ю та постійними переїздами українського форварда.

Валерія Бойко, яка недавно відсвяткувала з Аллою день народження в Парижі, з дитинства серйозно займалась кінним спортом і навіть брала участь у змаганнях, але зараз не має часу на це. У власній стайні дружини Дениса Бойка орендують елітні стійла для своїх жеребців українські багатії, і це приносить непоганий заробіток.

Також Валерія з коханим мають розплідник собак – "нова порода американські буллі" – і виношує плани реалізувати свій новий проект, але не хоче його розголошувати завчасно.

Марина Кутєпова займається збройним бізнесом. Більше за все кохана Олександра Шовковського любить пістолети Чезет ("вони більші і розраховані на чоловіків, а не жінок") та снайперські гвинтівки. Марина прагне навчити якомога більше жінок поводженню зі зброєю, "у наш час це важливо".

Спільно із Шовковським дівчина займається ювелірною справою. Разом з Олександром вони пішли на бальні танці, вивчаючи шведський вальс і танго. Хоче міняти Україну, починаючи з себе, і працює над тим, аби здобути вже 3-ю вищу освіту.

А ось колишнім коханим Анатолія Тимощука та Олександра Алієва пощастило не так. Надія Навроцька каже, що екс-капітан збірної України зраджував і залишив її без нічого. А ось колишня дружина Алієва Тетяна неодноразово нарікала на побої.

Більше про те, як живеться дружинам українських футболістів, дивіться на відео:



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...