Придворний "екзекутор": Гелетей робить "брудну роботу" для Банкової, - Олег Сухов про депортації прихильників Саакашвілі

Фото: Mikheil Saakashvili, Facebook

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Олега Сухова та Міхаеля Саакашвілі у соціальній мережі Facebook.

"Выяснилось, что во вчерашней попытке депортации Саакашвили принимали участие сотрудники УДО Гелетея (ближайшего соратника Порошенко). По словам Саакашвили, Гелетей также руководил операцией по незаконному похищению, избиению и изгнанию из Украины семи соратников Саакашвили в прошлом году.
Свидетель похищения ветерана АТО David Makishvili на улице Антоновича 21 октября сказал мне, что один из тех, кто похитил Макишвили, предъявил ксиву Управління державної охорони (которую возглавляет Гелетей).
Еще один из похищенных граждан Грузии - Вано Надирадзе - говорит, что человек на фото участвовал в его похищении и был в аэропорту, когда его выдворяли из Украины. ", - пише автор.

"P.S. Помимо этого, по словам Саакашвили и Деревянко, в попытке депортации принимал участие спецназ пограничной службы. Адвокат Саакашвили Руслан Чернолуцкий также говорит, что видел там СБУшников.
Охрана отеля подтвердила мне, что вооруженные люди пытались войти в отель.", - додає Сухов.

Олег Сухов, Facebook

Водночас ці ж фото запостив на своїй сторінці соцмережі і Міхаел Сакашвілі.

"Приїхали, вчора операцію по моєму захопленню в Фермонті координував той же співробітник управління державної охорони, з відкормленою пикою і особливо тупим поглядом, який охороняв весілля Луценка.

Саме УДО за особистої участі Гелетея здійснювала викрадення і депортацію грузинських офіцерів і журналістів у листопаді минулого року. Тобто Порошенко використовує особисту охорону для злочинних дій.

Ну що, порохоботи, може ці співробітники УДО випадково там гуляли або перекур влаштовували?

Дякую людині, яка впізнала цю особу, прошу допомоги в опознані інших.

Я був би особливо вдячний тим друзям, які повідомлять нам в приват домашні адреси та номери телефонів цих співробітників. Ми обов'язково нагрянемо в гості до них додому і передамо привіт від народу України.", - пише Саакашвілі (авторська стилістика збережена, - ред.)

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...