Приблизно 8 млн росіян - потенційні банкрути, - російське кредитне бюро

Майже 8 млн громадян Росії можуть вдатися до процедури банкрутства, ідеться у прес-релізі "Об'єднаного кредитного бюро".

Борг понад 500 тис. руб. мають 660 тис. росіян

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на інтернет-видання "ГОРДОН"

"До потенційних банкрутів належать громадяни з боргом понад 500 тис. руб. (приблизно 225 тис. грн. – "ГОРДОН") хоча б за одном кредитом, платежі за яким не вносили 90 і більше днів. На кінець I півріччя 2017 року під це визначення потрапляло приблизно 660 тис. росіян, це орієнтовно 1,4% від загальної кількості позичальників із відкритими рахунками", – зазначили в бюро.

Також до потенційних банкрутів, згідно з "Об'єднаним кредитним бюро", належить майже 7,1 млн. російських позичальників, які не платять за своїми кредитами понад 90 днів.

"Об'єднане кредитне бюро" – російська комерційна організація, що надає банкам звіти про кредитні історії позичальників.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...