Протаранив магазин, щоб пограбувати: У Росії викрадач влаштував незвичайну ДТП з БТРом (фото)

Транспортний засіб місцевий житель викрав з автошколи ДОСААФ .

В Апатитах Мурманської області (Росія) чоловік викрав броньований гусеничний тягач і врізався в магазин, намагаючись його пограбувати. Про це повідомляє російське видання росбалт.ru, передають Патріоти України.

Інцидент стався рано вранці 10 січня. Місцевий житель викрав з автошколи ДОСААФ гусеничний легкоброньований тягач і відправився на ньому кататися по місту.

Розвертаючись біля одного з будинків, він не впорався з керуванням; МТЛБ розвернув припарковану поблизу іномарку і в'їхав в магазин "Сім'я".

Після скоєння ДТП, чоловік зайшов в зруйнований магазин і вкрав там пляшку вина. Пізніше правоохоронці затримали зловмисника.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...