"Працюєш повією в російській борделі?", - Сазонов обламав пропагандиста Кремля з його запрошенням

Крмелівський рупор послали прямим текстом на три відомі букви.

Ілюстрація: відкриті джерела інтернетУкраїнський політолог Кирило Сазонов у різкій формі відповів представнику російського пропагандистського "Першого каналу", який запрошував його на ефір. Про це український експерт розповів на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Вечір неділі, дзвонить телефон - Москва. Показую дружині, вона киває і веде дитину з кімнати. "Алло, Кириле, ми представляємо перший канал російського ТБ, хочемо запросити вас у ролі експерта на ефір". Я кажу: "Ви ж знаєте, що російське ТБ я завжди посилаю на х*й? Пауза. Зітхання. "Тобто ось так?". Я кажу: "Саме так і так було і так буде...". "Тобто, Кириле, ми прощаємося?". Я кажу: "Звичайно. Але можу повторити". Молодик зітхає, прощається і відключається...", - переказав Сазонов свою розмову.

За його словами, кожен повинен перебувати на своєму місці і займатися своєю справою.

"Мабуть, сьогодні ввечері я не перший український політолог, який послав його прямим текстом. А що робити? Працюєш повією в дешевому російською борделі? Звикай до такого стосунку. Слава Україні, друзі. Кожен на своєму місці і кожен - робить, що має" , - резюмував політолог.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...