Повний провал Аксьонова перед самими виборами: Путін за таке по голівці не погладить

Для так званого голови анексованого острова Сергія Аксьонова поодинокі пікети в Криму стали справжнім провалом. Аксьонов боїться, що черга дійде і до нього, вважає Зубков.

«Аксенов боится, что очередь дойдет и до него» – Зубков

Про це розповів кримський бізнесмен Олег Зубков, передають Патріоти України з посиланням на "Крим.Реаліі".

За його словами, ця ситуація сильно засмутила російську владу, адже РФ і Крим ступили на фінальну пряму з підготовки до президентських виборів.

"А тут поодинокі пікети по всьому Криму із пекучими гаслами, та ще й зі сторони кримських татар! Це провал політики Аксьонова та російських силових структур - безжальних, несправедливих і необгрунтовано жорстоких до людей", - говорить він.

За його словами, Аксьонов не бачить і не хоче бачити реального стану справ із дотриманням прав людини в Криму.

"Він не бачить загальних тенденцій і погіршення ситуації в цьому плані. Він, очевидно, не бачить десятки міліцейських автозаків із мигалками, що щодня снують дорогами Криму і перевозять а-ля "злочинців". Звідки ж узялася у нас стільки бандитів, злодіїв, убивць та інших кримінальних елементів?!" - наголосив Зубков.

Чи може активізація громадянських протестів в Криму привести до відставки самого Аксьонова?



"Зараз, коли президент Росії активно зачищає регіони країни від недобросовісних губернаторів, Аксьонов дуже боїться, що черга дійде і до нього. З його відставкою почне валитися, як картковий будиночок, і його «імперія». Тому він зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати Володимиру Путіну свою відданість, свою працездатність. Він навіть в «народ» готовий йти зі своїми чиновниками, щоб продемонструвати свою близькість до цього «народу». А коли 3,5 роки сидів в кабінеті, штани протирав і займався всяким «рішалово» - про «народ» не думав?", - говорить Зубков.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...