"Посиденьки" на кухні: Парубій розповів про "таємні" зустрічі нардепів та жарти "Кварталу 95"

Як спікер Верховної Ради Андрій Парубій приймає своїх гостей.

Кадр з відео: Парубій показує удар карате

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій приймає на своїй кухні провідних політиків у дні важливих голосувань або ж по четвергах, коли завершується основна робота в парламенті, повідомляють Патріоти України з посиланням на відео з You Tube. Про це він розповів в інтерв'ю на каналі ТСН.

За словами Парубія, він пригощає гостей білим вином.

"Насправді їдуть ще під час голосування. Дуже часто ще під час голосування приїжджає прем'єр-міністр, може приїхати Яценюк. Як правило, вже після голосування - все з видихом. Зустрічаємося ми, як правило, тут - ми п'ємо каву. У четвер ввечері є традиція білого вина - по келиху. Переважно італійське, скажу відверто - італійське найбільш популярне серед друзів. Бутерброди з сиром, шинкою - трохи, тому що всі намагаються їсти менше муки ", - розповів про зустрічі голова парламенту.

За його словами, на них говорять про справи. "Дуже рідко буває, що ми обговорюємо щось відмінне від політики. Це вже буває набагато пізніше", - зізнався він.

"Останній бюджет - я пам'ятаю Гройсман, Яценюк, Аваков, Бурбак, Герасимов", - перерахував він своїх гостей після успішного голосування за кошторис 2018 року.

Парубій стверджує, що вино для свого бару купує сам.

"Ось коли четвер увечері ... Ми збираємося, я їм кажу: хлопці, четвер, вечір. Фактично, голосувань в п'ятницю вже немає. І тому на завершення тижня - весь час напруження, неймовірне напруження ... Це таке полегшення", - пояснив спікер.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...