"Пост невимовної злості",- активіста Правого сектора злодій довів "до ручки"

Представник "Правого сектора", відомий своїми протестами проти українських зірок, що виступали в Росії, розповів, як у нього крадуть номери з автомобіля і вимагають викуп.

Пост невимовної злості. Одразу прошу розповсюдити, може зможемо встановити особу злочинця.

Позавчора в Одесі, 6 липня, з мого авто і ще з декількох сусідських вкрали номерні знаки. Схема — традиційна. На лобовому склі залишили номер телефону 0680471153 із підписом "номер здесь".
Якщо подзвонити, то тобі скажуть що за поповнення мобільного рахунку на певну суму повідомлять, де заховали номери.
До речі, у Вайбері цей поц виставив, скоріш за все, своє фото, яке прикріплюю до поста. Може, хтось зможе цю істоту упізнати.

Я вирішив що годувати крадіїв не буду, облазив увесь двір у спробі самостійно віднайти вкрадене, але результату це не дало. Паралельно викликав поліцію, котра їхала від райвідділку (а від нього до місця події 1 км) цілих 2 години. Прибули, я написав заяву, сказали що навряд є якісь шанси і поїхали. До речі, при відкритті провадження вартість н. з. оцінюється за ціною брухту, тобто бл. 80-100 грн. А це суттєво впливає на всю справу.

Робити нічого — замовив нові номерні знаки, заплатив за них і причепив на авто.
Але довго вони не провисіли.

Сьогодні, 08.07 зранку їх знову не виявилось на місці. І вже нова записка з новим номером, але почерк нагадує попередній. 0939881467.
Зняли в дворі ще з одного авто, а з третього, очевидно, не встигли і залишили напівзірваним номер.
Поспілкувавшись з місцевими жителями, я зрозумів, що тут ситуація така вже не вперше і триває, як мінімум, декілька місяців. Періодично тут з 2-4 авітвок зникають номери. Заяви в поліцію не допомагають, багато хто вже їх навіть не пише.

А тепер, увага, питання:
Що робити у всій цій історії потерпілим жителям?
Скльіки грошей ще я витрачу на купівлю нових номерів?
І головне — як довго істота, що краде номерні знаки, проходить на волі?


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...