Посол, секретар Держдепу США Тіна Кайданов відвідає Україну

В Україну приїде заступник помічника секретаря Державного департаменту США з політично-військових питань Тіна Кайданов.

Тіна Кайданов (Tina Kaidanow) під час візиту до Афганістану / фото www.army.mil

Про це йдеться у повідомленні на сайті Держдепартаменту США. Кайданов 23-29 квітня відвідає Німеччину, Естонію та Україну для обговорення різних питань, що стосуються міжнародної безпеки.

«В Естонії та Україні посол Кайданов зустрінеться з цивільними та військовими офіційними особами, щоб обговорити широке коло політичних і військових питань, включаючи регіональні стратегічні пріоритети, допомогу у сфері безпеки, військове співробітництво та пов’язані з ними питання», – йдеться у повідомленні.

Джерело: УНІАН.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...