Полоскотати нерви: Чотириметровий пітон виплюнув величезного собаку, - відео

Чотириметровий пітон був спійманий в околицях індійського міста Удайпур, в селі Умарда, штат Раджастхан, що у Індії. Гігантську рептилію прийшлося рятувати.

Гігантську рептилію помітили біля коров'ячого хліва в селі Умарда в Індії, повідомляють Патріоти України з посиланням на відео з You Tube.

Чотириметровий пітон, спійманий в околицях індійського міста Удайпур, штат Раджастхан, виплюнув останки собаки, повідомляє видання Daily Mail.

Гігантську рептилію помітили біля коров'ячого хліва в селі Умарда. Місцеві жителі звернулися за допомогою до некомерційної організації Товариство порятунку диких тварин і природи.

Прибулі рятувальники підняли пітона, щоб віднести його в безпечне місце, але плазун почав давитися. Співробітники організації побоювалися, що пітон загине, але йому вдалося виштовхнути з пащі свою здобич.

" Рептилія насилу рухалася. Зазвичай пітони розтягують пащу, щоб проковтнути великих тварин, таких як кози або собаки, але вони не здатні їх перетравити і можуть вдавитися і померти ", - пояснив президент Товариства порятунку диких тварин і природи Сохан Сінгх Сідодія. За його словами, таке стається, коли рептилія голодує багато днів поспіль або готується до зимової сплячки.

Рятувальна операція тривала близько півгодини. Пітона відвезли до природного парку Багдара і випустили на волю.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...