Поліцію Грозного очолив дужу молодий і дуже перспективний родич Кадирова (відео)

Про який-небудь досвід роботи в правоохоронних органах до призначення на посаду помічника Рамана Кадирова даних немає.

Скріншот з відео

На пост керівника МВС Росії по Грозному призначений родич лідера Чечні Рамзана Кадирова Хасмагомед Кадиров. Про це повідомляє «Грозний-інформ» з посиланням на прес-службу МВС по регіону, передають Патріоти України.

Зазначається, що під час представлення нового керівника особовому складу, глава МВС Чечні Руслан Алханов заявив, що раніше Хасмагомед Кадиров працював помічником Рамзана Кадирова і начальником управління з контролю за оборотом наркотиків МВС по Чечні. За його словами, саме тому він «добре знає всі вимоги».
Своєю чергою, за інформацією видання «ЮГА.ру», Хасмагомед Кадиров зайняв пост глави управління з контролю за оборотом наркотиків МВС республіки 30 вересня. До цього призначення він від січня 2017 року був помічником Рамзана Кадирова. Про який-небудь досвід роботи Кадирова в правоохоронних органах до призначення на посаду помічника Рамана Кадирова даних немає.

Однак Рамзан Кадиров уже прокоментував призначення родича на нову посаду. Він, зокрема, «дуже позитивно сприйняв призначення дорогого молодшого брата Хасмагомеда Кадирова» на цю посаду.

Кадиров також повідомив, що «за багато років роботи в команді першого президента Чечні Ахмат-Хаджі Кадирова, Хасмагомед зарекомендував себе як професіонал, якому можна довірити найвідповідальніший ділянку роботи».

Відеокоментар:

Як Хасмагомед Кадиров міг отримати багаторічний досвід роботи в команді Ахмата Кадирова, який загинув 2004 року, Рамзан Кадиров не уточнив.
Раніше керівником уряду Чеченської республіки в складі РФ і очільником адміністрації її глави став Вахит Усмаєв. Російські ЗМІ повідомляли, що новопризначений посадовець є уродженцем родового села Кадирова, був командиром полку МВС Чечні, котрий називали "кадирівським спецназом", а сам мав позивний "Джихад".
Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...