Покидьки мріяли про 100 000 баксів: Під Києвом викрадачі тиждень знущались над старенкою лікаркою у підвалі й вимагали викуп (фотофакти)

Поліцейські затримали викрадачів 62-річної лікарки.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку МВС України у соціальній мережі Facebook.

"Зловмисники вимагали з рідних потерпілої 100 тисяч доларів США. Викрадену жінку утримували близько тижня на території Київської області. 62-річну жінку-лікаря зловмисники викрали разом з її автомобілем. Згодом авто було знайдене на одній із вулиць Києва. Щойно постраждалу звільнено, викрадачі затримані.", - йдеться у повідомленні.

Про це також повідомив в Facebook перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

“Вісім днів викрадачі тримали нещасну жінку в полоні, знущалися з неї і чекали, щоб родичі заплатили викуп у розмірі 100 тисяч доларів. Сім з цих страшних днів літня жінка провела в підвалі гаража”, – написав Аброськін.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...