Поки пропаганда розхвалює мобільного оператора ОРДЛО, населення "ДНР" проклинає "Фенікс"

Місцеві жителі запевняють, що зв'язок цеї компанії - огидний.

Фейкове "міністерство зв'язку" створеної РФ на окупованій частині Донеччини - квазіреспубліці "ДНР" - виступає з заявами про "відмінний зв'язок" свого оператора "Фенікса", інформують Патріоти України.

З 11 січня на окупованій частині Донбасу стала недоступна зв'язок "Vodafone Україна". Причина - пошкодження кабелю в районі селища Оленівка (непідконтрольна Україні територія Донецької області), а також в районі Щастя (сіра зона між непідконтрольною і підконтрольною частинами Луганщини). У зв'язку з цим жителі масово почали переходити на послуги "республіканських" мобільних операторів (в "ДНР" - "Фенікс", в "ЛНР" - "ЛугаКий").

На Луганщині зв'язок полагодили 18 січня. Окупанти Донеччини дозволили це зробити лише в квітні. За цей час в "ДНР" число абонентів "Фенікса", що працює на "віджатих" потужностях "Київстару", зросла в рази (про що в "мінзв'язку" постійно радісно рапортував). При цьому, "рубаючи бабки", місцеві зв'язківці не вважали за потрібне про якість зв'язку. У підсумку "Фенікс" почав просто "лягати" через те, що можливості злодія-оператора не збігалися з його бажаннями.

У соцмережах на останні "переможні" рапорти від "Фенікса" і Ко реагують часто нецензурно. Суть претензій - зв'язок працює з перебоями, додзвонитися виходить з 5-6 рази і т.д.


Джерело: Donbass.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...