Поїдемо з вітерцем: В Україну доставлена нова партія локомотивів General Electric

Вивантаження локомотивів почали вранці 17 січня.

16 січня порт Чорноморськ прийняв судно BBC Aquamarine, на борту якого в Україну було доставлено чергову партію локомотивів General Electric ТЕ33АС. Про це пише видання ЦТС (Центр Транспортних стратегій), передають Патріоти України.

“Судно BBC Aquamarine з п’ятьма локомотивами виробництва General Electric вчора вночі прибуло в порт Чорноморськ, а вже вранці почалося їхнє вивантаження. Як і попередні локомотиви, вони будуть спрямовані на Крюківський завод, а через деякий час почнуть свою роботу”, – прокоментували в Одеській філії АТ “Укрзалізниця”.

Нагадаємо, що раніше в Україну було поставлено 20 тепловозів американської компанії, а всього УЗ повинна отримати за першим контрактом з GE 30 таких машин.

23 лютого 2018 року "Укрзалізниця" і General Electric уклали угоду на $1 млрд на придбання, модернізацію та спільне виробництво локомотивів. Вартість одного локомотива для української компанії становитиме $3,5 млн.
10 вересня в Україну прибув перший локомотив американської компанії General Electric.

13 грудня перші локомотиви General Electric увели в експлуатацію. Глава "Укрзалізниці" Євген Кравцов заявляв, що один новий локомотив заощаджуватиме для компанії приблизно 10 млн грн на рік.

Джерело: ЦТС
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...