"Побіжать попереду паровоза і першими оголосять про повернення Криму в Україну": Російська журналістка розкрила секрет роботи пропагандистів РФ

За словами Риковцевої, якщо людина дійсно на 100% любить Путіна, то її не візьмуть працювати на федеральний канал.

Олена Риковцева, фото з особистої сторінки Facebook

На російському телебаченні працюють цинічні журналісти, які насправді не є ідейними і не вірять у те, що говорять.

Таку думку висловила російська журналістка Олена Риковцева в інтерв'ю Обозревателю.

"Ніхто з них не вірить, це абсолютні кон'юнктурники", - говорить вона.

За словами Риковцевої, якщо людина дійсно на 100% любить Путіна, то її не візьмуть працювати на федеральний канал: "Їм не потрібні ідейні". Вона вважає, що російські телеканали зараз беруть тих, хто за якихось кардинальних змін зміг би говорити все навпаки. "При зміні влади співробітники федеральних каналів не просто зроблять те, що від них вимагатимуть, але і побіжать попереду паровоза, вони першими оголосять про повернення Криму в Україну", - вважає Риковцева.

Як приклад вона згадала, як Дмитра Кисельова, який раніше був ліберальним журналістом і давав глядачам об'єктивну картину світу: "Подивіться, на яке чудовисько він перетворився зараз". Журналістка вважає, що у Кисельова не змінилися погляди, а він просто ставиться до цього як до роботи.

В той же час найбільш топ-пропагандистом Риковцева назвала Володимира Соловйова: "Кремлівську позицію подає дохідливо і грамотно з точки зору ефектності та ефективності".

Нагадаємо, не так давно з'явилася інформація, що кремлівським пропагандистам можуть доручити зміну порядку денного. Нібито вони повинні будуть перейти на внутрішні проблеми країни. При цьому журналіст Володимир Кара-Мурза-старший спрогнозував провал пропагандистам з їх новою стратегією.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...