"Пісяють у горщики... Сказати, що повітря не свіже - нічого не сказати!": Скандальна подорож на поїзді з Києва до Бердянська (фото)

Мережу шокувала розповідь про обурливі умови в поїзді, що прямував за маршрутом Київ-Бердянськ.

 Фото: Facebook / Ольга Бойко

В інтернеті з'явилася сумна розповідь про обурливі умови в поїзді, що прямував за маршрутом Київ-Бердянськ. Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістила Ольга Бойко, повідомляють Патріоти України.

У результаті ДТП - під поїзд №226 Київ-Бердянськ потрапив легковий автомобіль - виникла затримка в русі ще кількох поїздів, які прямували в південному напрямку.

"Весь день потяг стоїть на сонці. Сорок хвилин як повинен був відправитися... Туалети закриті, повний вагон дітей. Пісяють в горщики, і батьки ставлять їх під сидіння, бананові шкурки складають у пакети. Чистять яйця, їдять картоху з огірками, п'ють пиво... Легкий запах спітнілих тіл починає бути звичним. Провідник пояснень ніяких не дає. Сказати, що повітря не свіже - нічого не сказати!" - зазначила вона.

Незабаром Бойко повідомила, що пасажирам заявили - локомотива немає, коли він буде - невідомо.

"Тепер проста математика. Потяг з 16-ти вагонів. Купейних з них - два. Ціна квитка в плацкарті, як я вже писала, - 219 грн × 54 місця × 14 вагонів = 165 564 грн. Купейні близько 350 грн × 36 місць × 2 вагона = 25 200 грн. Сума одного рейсу 25 200 + 165 564 = 190 564 грн. Дохід в місяць 5 млн 716 тис. 920 грн! Це без додаткових доходів - чай-кава по 8 грн і інші "делікатеси", - написала вона .

Автор посту підкреслила, що за ці гроші можна було б купити нові вагони та забезпечити пасажирам належні умови.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...