Пішов з життя відомий заслужений артист України

Тарас Денисенко – актор, сценарист, режисер, член Національної спілки кінематографістів України, заслужений артист України помер у віці 52 років.

Про це повідомляється на сторінці Міністерства культури України в Facebook, передають Патріоти України.

За даними кінознавця Сергія Тримбача, артист помер від невиліковної хвороби. Про похорон і прощанні з Артистом у відомстві повідомлять додатково.


Артист народився в сім’ї кіноактриси Наталії Наум і кінорежисера Володимира Денисенка. Він знявся в десятках фільмах. Найвідомішою його роллю став Великий Кобзар у фільмі “Тарас Шевченко. Заповіт”.

Був одружений, мав трьох дітей (Орест, Марія, Гордій). Старший син Орест зіграв у фільмі “Мийники автомобілів” в роботі учня Тараса Володимировича – Володимира Тихого. Молодший син, Гордій, зіграв разом з батьком в короткометражній стрічці “Гамбург”.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...