"Пьяная любовь": Діма Білан представив новий кліп з "цвєтом" російської попси, де показав співвітчизників ідіотами та алкашами (відео)

Скандальний кліп російського співака Діми Білана "П'яна любов" потрапив на третє місце в трендах YouTube в Росії.

Справа в тому, що в кліпі, який триває дев'ять з половиною хвилин, показане весілля з 90-х, де традиційно присутній п'яний наречений, вагітна наречена, її викуп, вульгарні конкурси і дешева відеозйомка, повідомляють Патріоти України.

У ролі молодят знялися Діма Білан і співачка Polina, в зйомках також взяли участь Лоліта Мілявська, яка зіграла працівницю ЗАГС, співачка Наташа Корольова і телеведучий Олександр Гудков. Багато коментаторів похвалили почуття гумору творців кліпу і відзначили реалістичність весілля. Однак в основному Білана засудили за те, що виставив росіян ідіотами і п'яницями.




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...