Перша партія 20 000 балістичних масок українського виробництва надійшла у ЗСУ (фото, відео)

Перші 20 000 масок. Зроблені на українському підприємстві UA.RPA в Україні, нарешті почали поступати у ЗСУ.

Міністерство оборони в цьому році замовило 20 000 балістичних масок для потреб Збройних Сил України, які зараз розпочали приймати у Головному управлінні розвитку та супроводженню матеріального забезпечення ЗСУ, – повідомив у себе на сторінці радник Міністра оборони та Президента України Юрій Бірюков. Далі текст і світлини автора.

На четвертий рік війни – вписуємо текст … І око смикається

Балістичні окуляри-маска – дізнався цей термін в 2014 році, на війні. І про втрату очей, і про типи-характеристики. І про STANAG, і про 250 м / с. Купувалися горами в мілітаристів, купувалися китайські і американські, французькі і … знову китайські. У нормах речового забезпечення ЗСУ їх не було. Так само, як і грошей на закупівлю.

У 2017 році МО закупило перші 20 000 масок, які вже починають приймати співробітники контролю якості, відомі як “пірати Dmitry Marchenko”. Або ви думаєте, що Павло Чайка там для краси картинки

Перші 20 000 масок. На українському підприємстві UA.RPA, зроблені в Україні. І ось тут я був в тихому захваті: за три роки війни створений не просто “викрутковий цех”, не просто перекуповування і поставка китайських клонів. Тут роблять все: від досліджень і тестів, до відливання компонентів і фінального складання. Так, імпортна хімія – у нас немає такого синтезу. І так, після виливки, лінзи відправляють до Англії – там якесь супер-підприємство завдає особливо-секретне протиблікове і покриття від запотівання. А все інше робиться у нас. З усіма належними податками, відрахуваннями і виплатами.

Балістичні маски здійснюють захист очей від осколків та уламків, які утворюються при детонації вибухівки та інших вибухових пристроїв, а також забезпечення захисту очей від різноманітних загроз штучного та природного походження, включно із захистом від ультрафіолетового випромінення.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...