Пенсії і соцвиплати по-новому: Експерти розповіли, яких змін чекати українцям

У яких банках буде дозволено отримувати пенсії, соціальні виплати та зарплату робітникам державного сектора.

Міністерство фінансів дозволить отримувати Пенсії і соцвиплати в приватних банках. Про це повідомляє "Громадське", повідомляють Патріоти України.

За словами заступниці міністра фінансів Оксани Маркарової, постанова була прийнята кілька днів тому. У документі фінансовий сектор розкрили для більш широкого кола банків.

"Після серйозного "банкопаду" ми були стурбовані, що багато коштів було втрачено державними підприємствами, тому ми поставили уряду досить жорсткі критерії відбору для обслуговування пенсій і зарплатних проектів", - пояснила Маркарова постанову, яка існувала досі.

Тепер же, в міністерстві фінансів впевнені, що працювати з пенсіями і соцвиплатами мають право банки, які виконують всі вимоги НБУ, не мають заборгованості перед податковою і Фондом гарантування вкладів.

"Тобто фактично для всього сектора, який знаходиться в хорошому стані", - пояснила заступниця міністра фінансів.

Але державні установи, за її словами, і надалі зможуть власні надходження тримати тільки в державних банках.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...