Пельмені з "мертвятиною": Українців шокувала моторошна начинка напівфабрикатів (фото)

Соцмережа шокована фотографією начинки яку кладуть у пельмені, вареники і інші напівфабрикати.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Володимира Косенко у соціальній мережі Facebook. Для начинки пельменів, вареників та інших напівфабрикатів, українські виробники використовують тільки кістки, шкури і інші відходи.

"Брат мій працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він тягає в рукаві пельмені, а тому, що все "м'ясо", яке міститься у таких продуктах - це обвалювання", - написав він.

Технологія виготовлення начинки шокує:

"Це кістки, шкури, обрізані тушки курей та інших смаколиків, які засовують у спеціальний барабан (схожий на пральну машинку), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих "продуктах" за рахунок ударів об стінки, відстає від кісток і звалюється в так званий фарш із сполучних тканин, жиру та інших радощів ".

Також до посту додається фото "чудо-начинки".

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Хіти тижня. Недореспубліки "ЛДНР" більше не приймають бойовиків-добровольців з Росії

субота, 22 вересень 2018, 4:00

Москва посилає на окупований Донбас алкоголіків і наркоманів. Останнім часом Росія посилає на окупований Донбас алкоголіків і наркоманів, тому бойовики ДНР припиняють набір найманців з РФ, інформують Патріоти України. Про це на своїй сторінці в соціаль...

Хіти тижня. "Збирайте не валізи, а сумку": 5 важливих кроків перед поїздкою на заробітки

субота, 22 вересень 2018, 3:00

Українка, яка проживає та працює в Італії, розповіла 5 кроків, про які варто пам'ятати під час еміграції в Італію чи іншу країну. “Не можу втриматися, щоб не згадати відомий анекдот, що присутній на багатьох емігрантських сайтах. Дуже вже він підходить...