"Патаму-шта кримнаш стал как-та. І ета фраза ана всьо-равно как-та вот пєрєтягіваєт": Як "понаєхи" відпочили в окупованому Криму (відео)

Когось надихнув "Кримнаш" і Кримський міст, а хтось "відпочив" за 13000 грн за 2 тижні. А хтось забув, як виглядає долар. Як пройшов курортний літній сезон у окупованому Криму.

"Патаму-шта кримнаш стал как-та. І ета фраза ана всьо-равно как-та вот пєрєтягиваєт"

Той момент, коли політичні війни і невиконані обіцянки, заважають містам розвиватись і вбивають віру людей – жителі Глухова на Сумщині, три роки сподівалися, що ось-ось все зміниться – місто стане соціальним раєм, будуть інвестиції, а до Глухова, багатого на історію, поїдуть не тисячі, а сотні тисяч туристів. Таке обіцяв городянам мер Мішель Терещенко, повідомляють Патріоти України.

Тут добре пам’ятають, як його пращури – цукрові магнати, розвивали місто, тому і вибрали його. Але за цей час, як кажуть місцеві активісти, в Глухові нічого не змінилося ще й отримали політичну кризу. Терещенко самоусунувся від виконання обов’язків. Каже: працювати в місті просто неможливо.

Родина приїхала з Башкортостану. Шукають варіанти як у Криму зекономити. Сімейний бюджет 13 тис.грн. на 10 днів відпочинку.

В 150 км від Судака – легендарний Кримський міст. Багато росіян приїхали в Судак лише заради мосту.

Рибалку на судацькій набережній тут називають просто – Палич. Заробляє на життя тим, що здає житло. Розповідає – кількість туристів цього літа майже зрівнялася з українськими часами.

Туристів із материкової України в Судаку мало. Ось чоловіки приїхали з Луганська. На відпочинок не нарікають, кажуть, лише заробити на нього у псевдореспубліці складно.

Місцеві підприємці розповідають, що цього року у Судаку добряче заробили лише, ті, хто здає житло.

За даними російських туристичних сайтів, Судак у 2018 року став одним із найпопулярніших курортів Криму.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...