"Партія, яка абсолютно не відповідає цінностям Франції": Легенда французького футболу закликав голосувати проти Ле Пен

Відомий французький футболіст, а нині головний тренер мадридського "Реалу" Зінедін Зідан закликав уникати всього, що стосується партії "Національний фронт", лідером якої є Марін Ле Пен.

Відомий французький футболіст, а нині головний тренер мадридського "Реалу" Зінедін Зідан закликав уникати всього, що стосується партії "Національний фронт", лідерка якої вийшла у другий тур президентських виборів у Франції.

Таким чином Зідан фактично закликав не голосувати за Ле Пен.

Своє рішення він пояснює тим, що політика цієї ультраправої партії практично не змінилась за останні 15 років, а крайнощі ніколи ні до чого доброго не приводили.

Послання завжди те ж саме, що і в 2002 році. Я далекий від усіх цих ідей "Національного фронту". Так що потрібно його максимально уникати. Крайнощі ніколи не бувають хорошими, - сказав він журналістам.

Zidane calls on French to 'avoid' voting for Le Pen

Французькі ЗМІ нагадують, що раніше схожу позицію Зідан висловлював й у 2002-му, коли у другий тур президентських виборів вийшов батько Марін Ле Пен Жан-Марі. Тоді він говорив, що "Національний фронт" - це "партія, яка абсолютно не відповідає цінностям Франції".

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...