Пам'яті Героїв Небесної сотні: Тернополянин став учасником нового сезону проекту Х-Фактор з авторською піснею "Небо падає" (відео)

Мешканець Тернополя Андрій Лучанко прийняв участь у проекті Х-Фактор з своєю піснею, яку присвятив Героям Небесної сотні.

Скріншот з відеоПро це повідомляють Патріоти України. Молодий співак Андрій Лучанко родом з Тернополя. Перед виступом пояснив, чому він присвятив свою пісню "Небо падає", що вразило його і як він виразив свої почуття у новому творі.

Відео пісні розмістив на сторінці у Facebook учасник мережі Від Тарнополя до Тернополя.


Користувачі мережі відреагували і на пісню, яку сприйняли одноголосно - "мега талант" і на суддів, якими залишилися незадоволені.

""В нього є зерно".. Яке нафіг зерно? Хлопець-мега талант! Чудова власна пісня, чудовий вокал! Він вже готовий співак, без їхньої допомоги!"

"Посмотрела пару минут шоу. Поразил судья Винник. Еще месяц назад, я вообще не знала кто это, но в последнее время постоянно попадаются репортажи о нем. Так вот, такого самовлюбленного хама я давно не видела. Разочарована. Какой он судья? Я так поняла, любимец - мачо некоторых зрелых дам, сплошное самолюбование"

Але знайшлися і такі які скептично поставилися до самої ідеї - співати про Майдан, або ж знайшли розбіжності між реальними подіями і викладеними Андрієм:

"Пісня така собі... хлопчина просто виїхав на ній. Він навіть не знає коли розстріляли героя пісні. І чіпляє лапшу що тема його зачіпила"

"Не знаю, кидайте в мене капцями, але тема Майдану не може спекулюватись таким способом. Про що він говорить в інтерв"ю?? Яка будівельна каска оранжева, якщо то була військова каска? Яке "якщо не помиляюсь, 10 лютого", коли то було 20 лютого? Як можна присвятити пісню Герою, про якого ти плутаєшся в здогадках? Може в нього і є співочий талант, не знаю, мене не зачіпило з самого початку. Немає там щирості ані на йоту. А отак гарно розказувати і руцями розмахувати...ну видно ж, що лапшу вішає. Правду сказав, що Х-фактор дивляться мільйони і засвітитись тут є більш вигідним варіантом. Ну а чим же привернути увагу, як не болючою раною?"



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...