"Отакий Міша балуваний. Голі і босі": У мережі висміяли "армію ДНР"

Мережа сміється з неспроможності "армії ДНР".

Ілюстрація: скріншот з фільму "Весілля в Малинівці"

Військовослужбовці російсько-терористичних військ скаржаться на неспроможність підрозділів "армії" так званої Донецької народної республіки через погане постачання.

Про це в Twitter повідомив Necro Mancer.

Зокрема, блогер наводить слова одного з бойовиків "ДНР" Михайла Ската, який намагається покинути 11 окремий механізований полк 1 армійського корпусу Збройних сил Російської Федерації.

"Скрізь така дичина з постачанням або тільки в 11 полку? Перебуваю на промці, з речового тільки автомат і все, більше ніфіга. Та й з увалами лажа, хто підкаже куди можна без проблем перейти в нормальний бойовий підрозділ?" - пише Скат.

"Отакий Міша балуваний. Голі і босі 11омсп 1 АК ЗС РФ", - підсумував Necro Mancer.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...