От тобі й гречкосії, ось тобі й Тягнизуб: Неймовірний рекорд встановив українець, який зубами протягнув 600-тонний корабель на відстань більше 16 метрів (відео)

Українець побив світовий рекорд 2001-го року.

Сьогодні в Одеській області знаменитий львів'янин Олег Скавиш (відомий також як Тягнізуб) встановив національний рекорд України, протягнувши зубами на відстань 16 метрів судно вагою понад 600 тонн, інформують Патріоти України.

Достижение на территории Ильичевского судоремонтного завода зафиксировано представителем Национального реестра рекордов Украины Дмитрием Яицким. Для установления рекорда на причале обустроили горизонтальное 17-метровое специальное приспособление, похожее на лестницу.

На соответствующую позицию в акватории завода 612-тонное судно «Верещагино» установили буксиры, что в значительной степени осложнял ветер. Поэтому на подготовку ушло много времени. Затем с борта судна на берег бросили специальный канат, конец которого силач крепко сжал зубами и со второй попытки протянул «Верещагино» на 16,3 метра.

При этом рекордсмен передвигался по вышеуказанному приспособлению, упираясь в него ногами и руками. Как отметил Яицкий, в настоящее время аналогичный рекорд, зафиксированный в Книге рекордов Гиннеса, был установлен в 2001 году в Дагестане, где в рыбном порту Махачкалы силач Омар Ханапиев сдвинул с места и протащил по морю на 15 метров 567-тонный танкер. Яицкий подчеркнул, что сегодня в Одесской области зарегистрирован новый национальный рекорд. Также соответствующие документы будут направлены для регистрации в Книге рекордов Гиннеса.




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...